料理
◇前菜~Starters~
車エビ、柑橘の香りを添えた野菜のナージュ仕立て
3,800円(税込)
<Kuruma> shrimp, vegetables broth with citrus
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車エビ、柑橘の香りを添えた野菜のナージュ仕立て
3,800円(税込)
<Kuruma> shrimp, vegetables broth with citrus
黒トリュフを挟んだ帆立貝、ヤングリーキ、牛のブイヨン
3,900円(税込)
Scallop stuffed with black truffle, young leek, beef broth
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黒トリュフを挟んだ帆立貝、ヤングリーキ、牛のブイヨン
3,900円(税込)
Scallop stuffed with black truffle, young leek, beef broth
フォアグラのマカロン、冬のトリュフ、グレープマストシロップのエスプーマ
3,800円(税込)
Foie gras coated with black truffle on a macaroon, grape must syrup whipped cream
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フォアグラのマカロン、冬のトリュフ、グレープマストシロップのエスプーマ
3,800円(税込)
Foie gras coated with black truffle on a macaroon, grape must syrup whipped cream
◇メインディッシュ~Main dishes~
天然ブリとスカンポ、人参とムール貝、野菜のマリニエール シャンパンの香り
3,600円(税込)
White tuna “Buri” cooked with sorrel, carrots and mussels,vegetables and Champagne sauce
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天然ブリとスカンポ、人参とムール貝、野菜のマリニエール シャンパンの香り
3,600円(税込)
White tuna “Buri” cooked with sorrel, carrots and mussels,vegetables and Champagne sauce
北海道産エゾ鹿ロース肉、モミの胡椒、カネロニ、根セロリのタルト、カシスゼリー
5,500円(税込)
Venison loin from Hokkaido cooked with pine pepper, cannelloni, celeriac tarte, cassis jelly
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北海道産エゾ鹿ロース肉、モミの胡椒、カネロニ、根セロリのタルト、カシスゼリー
5,500円(税込)
Venison loin from Hokkaido cooked with pine pepper, cannelloni, celeriac tarte, cassis jelly
小鳩胸肉と蕎麦の実、菊芋のピュレ、小鳩とカカオニブのソース(半身)
4,800円(税込)
Pigeon breast with buckwheat, Jerusalem artichoke puree, pigeon and cacao nibs sauce
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小鳩胸肉と蕎麦の実、菊芋のピュレ、小鳩とカカオニブのソース(半身)
4,800円(税込)
Pigeon breast with buckwheat, Jerusalem artichoke puree, pigeon and cacao nibs sauce
◇チーズ~Cheese~
チーズ
1200円(税込)~
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チーズ
1200円(税込)~
◇デザート~Desserts~
チョコレートのシブースト、苺のコンフィチュール、塩サブレ、ポルト酒のソース
1,400円(税込)
Chocolate chiboust, strawberry jam, salted shortbread, Port wine sauce
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チョコレートのシブースト、苺のコンフィチュール、塩サブレ、ポルト酒のソース
1,400円(税込)
Chocolate chiboust, strawberry jam, salted shortbread, Port wine sauce
<モンブラン> 栗のクリーム、ココナッツ、メレンゲ、栗のアイスクリーム
1,400円(税込)
<Mont-Blanc> chestnut cream and coconut, meringue, chestnut ice-cream
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<モンブラン> 栗のクリーム、ココナッツ、メレンゲ、栗のアイスクリーム
1,400円(税込)
<Mont-Blanc> chestnut cream and coconut, meringue, chestnut ice-cream